Σάλτσα Ισπανική




1
φλιτζάνι ψιλοκομμένα μανιτάρια

2
κουταλιές σούπας βουτύρου

1/2
φλιτζάνι κόκκινο κρασί

2
φλυτζάνια σκούρα σάλτσα 

1
κουταλιά γρασάρισμα κρέατος

    Μαγειρεύουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο επί 3' λεπτά της ώρας περίπου και ύστερα ρίχνουμε το  κρασί  και  το  αφήνουμε  μέχρι  να  μείνει  το  μισό. Κατόπιν, αφού προσθέσουμε τη σκούρα σάλτσα  τη  μαγειρεύουμε  επί  15'  ακόμα  λεπτά  στη φωτιά, η όποια πρέπει να είναι σιγανή. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε 2 φλυτζάνια περίπου Ισπανικής σάλτσας την όποια σερβίρουμε με βοδινό κρέας, κυνήγι ή ζαμπόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου