2 | κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο | ||
2 | κουταλιές σούπας βούτυρο | ||
1/2 | φλιτζάνι ξίδι | ||
1/2 | φλιτζάνι αγγουράκι τουρσί | ||
1 | φλιτζάνι σκούρα σάλτσα | ||
1 | κουταλιά γλυκού έτοιμη μουστάρδα | ||
2 | κουταλιές μαϊντανό μικρές. |
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέσα στο βούτυρο επί 5’ λεπτά της ώρας. Μετά ρίχνουμε το ξίδι και την αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι πού στην κατσαρόλα να μείνει το μισό περιεχόμενο, οπότε ρίχνουμε τη σκούρα σάλτσα και εξακολουθεί το αργό βράσιμο επί 15' ακόμα λεπτά της ώρας. Όταν πια θα είναι έτοιμη για σερβίρισμα ρίχνουμε τη μουστάρδα, τα αγγουράκια και το μαϊντανό. Στο τέλος θα γίνει 2 1/2 περίπου φλυτζάνια σάλτσα, η όποια σερβίρεται με χοιρινό ή ζαμπόν.<
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου