1 | φλιτζάνι κρασί μαδέρα ή κόκκινο κρασί | ||
2 | κουταλιές γλυκού γρασάρισμα κρέατος | ||
1 | φλιτζάνι σκούρα σάλτσα | ||
1 | κουταλιά σούπας κονιάκ | ||
1 | κουταλιά σούπας βούτυρο |
Βράζουμε το κρασί μέχρι να μείνει το μισό. Προσθέτουμε τη σκούρα σάλτσα και το γρασάρισμα κρέατος και το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά εττί 5' λεπτά της ώρας.
Μετά προσθέτουμε το κονιάκ και τελευταία το βούτυρο, ανακατεύοντας τα μέχρι να διαλυθεί. Το αποτέλεσμα θα είναι 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα, η όποια σερβίρεται με φιλέ μινιόν, εσκαλότ μοσχάρι ή άλλες ποικιλίες βοδινού κρέατος.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου