Σάλτσα με βούτυρο και αντζούγιες




3
φιλέτα αντζούγιας

125
γραμμάρια βούτυρο

1/2
φλιτζάνι κόκκινο κρασί

1
κουταλιά της σούπας κάπαρη πλυμένη και ψιλοκομμένη

2
κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

1
κουταλιά χυμό λεμονιού

    Στην αρχή κοπανίζουμε καλά τις αντζούγιες. Ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα βράζουμε μαζί με το  βούτυρο  και  το  κρασί  σε χαμηλή φωτιά επί 10' λεπτά της ώρας. Ύστερα αναμιγνύουμε την κάπαρη,  το  μαϊντανό  και  τον χυμό λεμονιού και ρίχνουμε και το αντίστοιχο αλάτι. Στο τέλος, με αυτά τα υλικά και αυτή την προεργασία θα γίνουν 3/4 φλιτζανιού σάλτσα, η όποια σερβίρεται με ψάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου