2 | φλυτζάνια τού τσαγιού μαγιονέζα | ||
1 1/2 | κιλό ώριμες τομάτες | ||
1 | κουταλιά τής σούπας πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη | ||
λίγη πιπεριά κόκκινη |
Πρώτα απ' όλα ετοιμάζουμε τη μαγιονέζα και καθαρίζομε τις τομάτες. Μετά τις στίβουμε σ' ένα τρυπητό, τοποθετούμε τον χυμό στη φωτιά να βράση με λίγο αλάτι μέχρι το υγρό να απορροφηθεί και να μείνει 1/2 περίπου φλιτζάνι τού τσαγιού. Ύστερα το αφήνουμε να κρυώσει, ενώ ταυτόχρονα πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε ψιλά κομματάκια και τις τοποθετούμε στην τομάτα με το πιπέρι. Σε συνέχεια τα προσθέτουμε σιγά - σιγά στη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν και να γίνουν ένα μείγμα ομοιόμορφο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου