Σάλτσα Μαίτρ ντ' οτέλ



1/2
φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο

1
κουταλιά γλυκού αλάτι

1
πρέζα πιπέρι

1
κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 1/2
κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού

    Πρώτα χτυπάμε το βούτυρο καλά μέχρι να γίνει αφράτο και φροντίζουμε να μην είναι κοντά σε ζεστό μέρος για να μην λιώσει. Σε συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό και σιγά - σιγά  ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού, χτυπώντας συνεχώς. Έτσι, θα 'χουμε αποτέλεσμα να γίνει 1/2 φλιτζάνι σάλτσα, η όποια σερβίρεται με ψάρι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου