Παίρνετε τα φιλέτα της γλώσσας (πως τις καθαρίζουμε), τις πλένετε, τις αλατοπιπερώνετε και τις ραντίζετε με λίγο χυμό λεμονιού. Τις αφήνετε περίπου 10' λεπτά
και κατόπιν τις αλευρώνετε, τινάζεται το αλεύρι, τις βουτάτε σε ελαφρά
χτυπημένο αυγό (1 - 2 αυγά χτυπημένα με 1 κουταλιά νερό), τις τυλίγεται
σε τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζετε σε καυτό βούτυρο ή μαργαρίνη να ροδίσουν και
από τις δύο μεριές.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου