Μελιτζάνες τηγανιτές



   Παίρνετε στρογγυλές μελιτζάνες και τις κόβετε σε λεπτές φέτες. Τις ρίχνετε για 10' λεπτά σε αλατισμένο νερό. Τις ξεπλένεται σε καθαρό νερό, τις στραγγίζετε και τις σκουπίζετε. Βάζετε σε τηγάνι ελαιόλαδο και βούτυρο ή μαργαρίνη ανάμικτο να κάψει. ’Αλευρώνετε μια - μια φέτα μελιτζάνας, τινάζεται να φύγει το πολύ αλεύρι και τηγανίζετε να ροδοψηθοϋν. Σερβίρονται σκέτες ή με σκορδαλιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου