1/2 | φλιτζάνι λάδι | ||
1/4 | φλιτζανιού ξίδι | ||
1 | αυγό σφιχτό | ||
1 | κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός | ||
1 | κουταλιά σούπας αγγουράκι τουρσί | ||
1/2 | κουταλιά σούπας κάπαρη | ||
1/2 | κουταλιά σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο | ||
2 | κουταλιές χυμός λεμονιού | ||
αλάτι-πιπέρι |
Κόβετε το αυγό, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, το αγγουράκι και την κάπαρη σε πολύ ψιλά κομματάκια. Χτυπάτε σε γυάλινο ή πορσελάνινο μπολ το λάδι, το ξίδι και το λεμόνι, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα υλικά, ανακατεύετε να ενωθούν και σερβίρετε σε σαλτσιέρα με κρέας βραστό, ψάρι βραστό κλπ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου