1/2 | φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι | ||
2 | κουταλιές σούπας βούτυρο | ||
1 1/4 | φλιτζανιού σκούρα σάλτσα | ||
1 | φλιτζάνι άσπρο κρασί, κατά προτίμησή αρετσίνωτο |
Μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια μέσα στο βούτυρο μέχρι να μείνουν τα μισά. Σε συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και τη σκούρα σάλτσα και τη μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά επί 5' λεπτά της ώρας. Έτσι θα γίνουν 2 φλυτζάνια σάλτσα λυωναίζ, η όποια σερβίρεται με βοδινό κρέας ή κυνήγι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου